Inloggen Ouderportaal

Activiteiten

Op de buitenschoolse opvang van Plateau Kinderopvang worden iedere dag heel wat activiteiten georganiseerd. Lekker uitrazen of juist helemaal ‘niets’ doen. Alles kan op onze locaties door heel Assen.

Op iedere locatie van de buitenschoolse opvang is ruimte voor spelen, ontdekken en samen dingen doen. Maar kinderen kunnen er ook even lekker niets doen en ontspannen. Hoewel er een groot aanbod van activiteiten is, is deelname vrijblijvend. Kinderen mogen meedoen, maar moeten niets.

SportBSO
Veel kinderen willen na schooltijd even lekker uitrazen. Ze hebben immers lang genoeg stilgezeten! De buitenspeelruimte biedt daarvoor volop gelegenheid. Gaat jouw kind naar school in Kloosterveen en krijgt jouw kind nooit genoeg van bewegen? Dan is de SportBSO misschien wel wat voor hem of haar!

Creativiteit
Ook op de bso werken we regelmatig thematisch. Een maandthema, een actueel thema of een thema waar de kinderen zelf mee komen. Creativiteit staat daarin voorop. Voor knutselen is dan ook volop ruimte. Zowel onder begeleiding, als vrij.

Spel
Alle groeps- en buitenruimtes hebben gezellige speelplekken en flink wat uitdagende speelmaterialen. Spelen met een groepje of lekker in je eentje; alles mag!

Uitstapjes
Af en toe trekken we er ook lekker op uit. Naar een fijne speelplek, de natuur in of we gaan iets spannends doen. Plateau Kinderopvang beschikt over eigen vervoer, waardoor we deze uitstapjes kunnen maken.