Inloggen Ouderportaal

Kinderdagopvang

Plateau Kinderdagopvang staat voor kleinschalige, huiselijke en vertrouwde kinderopvang in Assen. Op onze kinderdagverblijven bieden wij opvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud. Dichtbij en in een veilige omgeving.

Plateau Kinderopvang werkt met een vaste groep pedagogische medewerkers. Zo is er voor jouw kind altijd een vertrouwd gezicht. Net zo vertrouwd zijn de voor kinderen bekende ruimtes in onze opvanglocaties. Zo is er een huiskamer, een slaapkamer en een keuken.

Baby’s
Je baby voor het eerst naar de opvang. Niet altijd even gemakkelijk. Waarschijnlijk zit je vol vragen: Is het niet te druk? Snappen ze op de opvang wel wat mijn kind wil? Krijgt het wel voldoende aandacht? Begrijpelijke vragen waarmee je altijd bij ons terecht kunt.

Bij Plateau Kinderopvang vinden we het heel belangrijk dat baby’s de dag doorbrengen in een veilige en vertrouwde omgeving. Wij hanteren dan ook een vaste structuur die herkenbaar is voor jouw kind. Vaste medewerkers en speciaal ingerichte groepsruimtes zorgen ervoor dat jouw baby zich bij ons optimaal kan ontwikkelen.

Peuters
Peuters leren spelenderwijs. Op onze kinderdagverblijven is daar dan ook alle ruimte voor. We zingen samen, maken puzzels, lezen voor en doen veel spelletjes in de kring. De peuters kunnen zowel buiten als binnen spelen met speelgoed dat speciaal afgestemd is op hun leeftijd.

Op alle locaties wordt ook Voor- en vroegschoolse educatie (VVE) aangeboden. Aan de hand van het programma Uk & Puk organiseren we leuke en leerzame activiteiten. Zo zorgen we voor een optimale overgang naar het basisonderwijs!

Ontbijten op de locatie
Voor kinderen die gebruik maken van vroege opvang (voor 7.30 uur) kan het gebeuren dat het niet meer lukt om thuis te ontbijten. Geen punt, ze mogen bij ons hun zelf meegebrachte ontbijt aan tafel opeten. Wij zorgen voor drinken.

Meer informatie over hoe wij werken staat in ons Pedagogisch beleid en in de Pedagogische werkplannen, kijk dan bij "Over ons / Downloads"