Inloggen Ouderportaal

Activiteiten

Op de kinderdagopvang van Plateau worden iedere dag verschillende activiteiten aangeboden. Denk aan knutselen, zingen, dansen en voorlezen, maar ook aan het Voorleesontbijt of aan de opa- en oma-ochtend!

Op de meeste locaties wordt thematisch gewerkt. Activiteiten staan dan in het teken van een bepaald thema. Daarnaast zijn er natuurlijk de bekende, vertrouwde activiteiten en gaan de kinderen – als het weer het enigszins toelaat – naar buiten om te spelen in de avonturentuin of om met de leiding te wandelen.

Kleine avonturen
Zowel binnen, als buiten maken de jongste kinderen van Plateau Kinderopvang van alles mee. Een baby die in een bak sneeuw mag voelen of een peuter die over boomstammen mag klauteren. Zeer waardevolle avonturen!

Puk
Alle jonge kinderen groeien bij Plateau Kinderopvang op met Puk! Puk helpt kinderen spelenderwijs de wereld om hen heen te ontdekken en wordt al snel een vertrouwd vriendje voor jouw kind.

Opa- en oma-ochtend
Niets is zo leuk als een kleinkind dat zijn of haar opa en oma de opvang laat zien. Ieder jaar nodigen wij dan ook de grootouders uit om onder het genot van een kopje koffie of thee samen de opvang te ontdekken.

Voorleesontbijt
Op de opvang lezen we veel voor. Dat is niet alleen goed voor de taalontwikkeling, het is ook nog eens heel erg gezellig! Ieder jaar organiseren we samen met de bibliotheek een voorleesontbijt. Speciale gasten lezen die dag aan de kinderen voor. Denk aan de burgemeester, de wethouder of een grootouder.

Zomerfeest
Bij Plateau Kinderopvang houden we van een leuk feest. We besteden natuurlijk aandacht aan de feestdagen, maar organiseren ook een zomerfeest met leuke activiteiten. Zo luiden we de zomervakantie in of sluiten we hem af.