Inloggen Ouderportaal

Plateau SportBSO

Op onze unieke SportBSO bieden wij opvang aan kinderen van 7 t/m 13 jaar oud. Op de SportBSO kunnen kinderen van scholen uit de wijk Kloosterveen samen met hun vrienden en vriendinnen deelnemen aan een uitgebreid aanbod van sport en spel. Er is altijd wel iets leuks en actiefs te doen!

Op deze buitenschoolse opvang (enige in Assen) bieden wij een gevarieerd sport- en spelprogramma aan. Natuurlijk is er ook tijd om na een sportactiviteit vrij te spelen. Dit kan zowel binnen, als buiten. Sporten is niet alleen hartstikke leuk om te doen, maar ook een goed middel om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Bewegen is gezond en goed voor de sociaal emotionele ontwikkeling.

Locaties en vervoer
Onze SportBSO is tijdens schoolweken geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 tot 18.00 uur. De SportBSO is te vinden bij FC Assen in Kloosterveen. Uiteraard zorgen wij voor het vervoer van school naar FC Assen. In overleg met ouders/verzorgers kan ook worden afgesproken dat een kind zelfstandig op de fiets naar onze SportBSO komt.

Hetzelfde tarief
Opvang op de SportBSO kan gecombineerd worden met opvang op een andere locatie, op verschillende dagen en tijdens de schoolvakanties. In de vakanties sluiten de kinderen van de SportBSO aan bij de activiteiten die worden georganiseerd op de andere vestigingen. Om het eenvoudig te houden hanteren wij voor de SportBSO dezelfde tarieven als voor de gewone buitenschoolse opvang.